In het onderstaande overzicht ziet u de kinderen die zijn afgestudeerd of om een andere reden uit het project zijn gegaan.

  Naam Leeftijd Woonplaats School-Klas Sponsor  
Khaerul Amin (Hamdun)   Senggigi gestopt na basis-4 familie Geurts

Helaas is Khaerul zomer 2010 gestopt met school.

Nadat hij bijna 1 schooljaar heeft volgemaakt, werd de verleiding van het vrije leven op straat toch te groot. Nu verkoopt hij weer souvenirs aan toeristen.

Susilawati   Batu Tumpeng basis Meike Ritsema

Susilawati is schooljaar 2010-2011 gesponsord, ze gaat nu naar de gratis school in Batu Tumpeng.

Ayuningsih   Batu Tumpeng basis Janna Ritsema Ayuningsih is schooljaar 2010-2011 gesponsord, ze gaat nu naar de gratis school in Batu Tumpeng.
Andi Malarangge   Batu Tumpeng basis Feiko Ritsema Andi is schooljaar 2010-2011 gesponsord, hij gaat nu naar de gratis school in Batu Tumpeng.
Dita   Montong basis familie Geurts Dita is gesponsord van juli 2009 tot juni 2011, via het project 'Kinderen van Lombok Dive medewerkers'. Vanaf juni 2011 hebben we de sponsoring beperkt tot 'anak kurang mampu'; kinderen van ouders die zelf moeite hebben om onderwijs voor hun kinderen te betalen.

Andi

12-11-93 Senggigi

SMK- pariwisata

 

familie Markx Andi is april 2012 afgestudeerd aan SMK Pariwisata. Hij werkt nu in de keuken van restaurant De Quake in Senggigi.
Opan 26-12-86 Ampenan IKIP studie Engels familie Geurts Opan is juni 2013 afgestudeerd aan IKIP Mataram, studie Engels. Hij werkt nu als administrateur bij Indofood, een groothandel in levensmiddelen, met verschillende vestigingen in Lombok. Opan helpt nog steeds mee binnen Impian Anak.
Muliani 1999 Batu Tumpeng gestopt na SMP/middel bare school -klas 1 familie Zondervan

Muliani is tot juni 2012 gesponsord. Daarna is ze naar de gratis middelbare school in Batu Tumpeng gegaan. Na afronding van de brugklas, zomer 2013, is Muliani getrouwd. Helaas mogen kinderen in Lombok die getrouwd zijn niet meer naar de 'gewone' middelbare school. Muliani is dus gestopt met studeren en woont nu bij haar schoonfamilie.

Nopia Arini 1994 Batu Tumpeng Universiteit  

Nopia heeft in 2013 de middelbare school (SMA) afgerond. Daarna is ze gaan studeren aan de universiteit van Mataram. Helaas is ze binnen een jaar gestopt met haar studie.

In 2015 is ze getrouwd en in 2016 heeft ze een zoontje gekregen.

Ida 1990 Kediri UNRAM- Universiteit, Mataram familie Geurts Ida is in april 2014 afgestudeerd aan de lerarenopleiding van de universiteit in Mataram. Samen met haar man Opan zorgt Ida nog steeds voor de Impian Anak administratie en het selecteren en begeleiden van kinderen in Lombok.
Sanita 26-10-94 Ampenan Universiteit IKIP-Engels familie Geurts Sanita heeft in 2013 de middelbare school (SMA) afgerond. Daarna is ze Engels gaan studeren aan IKIP-universiteit in Mataram. Helaas is ze binnen een jaar gestopt met haar studie. Sanita werkt nu bij Gem Pearls, een grote parel/souvenirwinkel in Meninting, Lombok.
Deswita 05-12-05 Mataram t/m basis- school/SD klas 2 familie Markx In augustus 2014, een paar maanden na het overlijden van haar vader, is Deswita samen met haar moeder, broertje en zusjes verhuisd naar Yogyakarta, Java. Daar woont het gezin nu bij opa en oma. Moeder, Ibu Wita, komt zelf oorspronkelijk uit Java. Deswita gaat nu in Yogyakarta naar school.
Novia 12-11-02 Mataram t/m basis- school/SD klas 5 familie Burhenne In augustus 2014, een paar maanden na het overlijden van haar vader, is Novia samen met haar moeder, broertje en zusjes verhuisd naar Yogyakarta, Java. Daar woont het gezin nu bij opa en oma. Moeder, Ibu Wita, komt zelf oorspronkelijk uit Java. Novia gaat nu in Yogyakarta naar school.
Apriliani 11-04-01 Mataram t/m junior highschool /SMP klas 1 Chériette Lemaire In augustus 2014, een paar maanden na het overlijden van haar vader, is Apriliani samen met haar moeder, broertje en zusjes verhuisd naar Yogyakarta, Java. Daar woont het gezin nu bij opa en oma. Moeder, Ibu Wita, komt zelf oorspronkelijk uit Java. Apriliani gaat nu in Yogyakarta naar school.
Aswin 21-06-95 Peresak Highschool gevolgd door Horeca- opleiding op BLK familie Geurts

Aswin heeft in 2014 SMA/Highschool met succes afgerond. De toelatingsexamens voor UNRAM- universiteit studietichtingen Engels, Informatica en Indonesisch heeft hij echter niet gehaald. Gezien de resultaten van deze testen achtten we de kans op succes bij (dure) privé universiteiten erg klein. Om toch kans te maken op een baan, heeft Aswin in overleg met zijn ouders, Daan en ons besloten een korte opleiding op BLK te volgen. Deze opleiding duurt slechts een paar maanden, waarvan een groot deel bestaat uit praktijk/stage. In december 2014 heeft Aswin deze opleiding afgerond, en heeft hij direct een baan gekregen bij een restaurant in Senggigi. Aswin werkt nu bij Lotus Bayview in Senggigi.

Aziz 31-12-96 Lembar Highschool JUGO Voorjaar 2015 is Aziz geslaagd voor het eindexamen SMA, Highschool. Helaas is het Aziz niet gelukt om een geschikte vervolgopleiding te vinden. Dit had vooral te maken met het feit dat alle hogere scholen te ver verwijderd zijn van zijn woonplaats. De familie van Aziz heeft geen financiële middelen heeft om een motor te kopen, of om Aziz 'op kamers' te laten gaan. Aziz solliciteert nu naar baantjes in de regio Lembar/Sekotong, waar het toerisme begint toe te nemen.
Hermawati 1997 Teluk Nare SMK Horeca vakopleiding Peter en Agnes Hermawati heeft in mei 2016 met succes de vakopleiding SMK-horeca/keuken afgerond. Direct na het behalen van haar diploma is ze aan de slag gegaan in de keuken van restaurant ODA op gili Trawangan!
Efendi 2001 Batu Tumpeng SMP, Junior Highschool Peter en Agnes Voorjaar 2016 is Efendi geslaagd voor het eindexamen SMP, Junior Highschool. Helaas wilde Efendi niet verder leren op Highschool, ook niet op een vakopleiding. Dit had niets te maken met afstand huis/school, niets met sponsoring of geld, hij had er geen zin meer in. Ook zijn moeder en grootouders konden hem niet overtuigen van het nut van een vervolgopleiding. Gezien het risico van aan een opleiding beginnen en vervolgens te stoppen, hebben wij er ook van afgezien om verder aan te dringen.
Wahyudi 29-06-87 Ampenan Universiteit IKIP studie Engels Chériette Lemaire Wahyudi is najaar 2016 afgestudeerd op IKIP, universiteit te Mataram. Daar heeft hij Engels gestudeerd, in deeltijdopleiding. Tijdens zijn studie heeft hij gewerkt bij een bureau dat visa/papierwerk verzorgt voor Indonesiërs die in het buitenland gaan werken. In augustus 2017 gaat Wahyudi werken in de horeca op een cruiseschip van de Holland- America Line.
Novendar 10-11-94 Kediri Universiteit agribusiness t/m 2e jaar   Novendar heeft begin 2017 laten weten dat hij is gestopt met de studie agribusiness op de universiteit in Mataram. Als reden gaf hij aan dat zijn vader ziek was, en hij zijn familie moest helpen, maar aangezien hij al vanaf het einde van het 2e studiejaar geen bijdrage meer heeft gevraagd, vermoeden we dat hij de studie al had opgegeven voor zijn vader ziek werd.
Mahirah   Aikja, Praya Universiteit / ondersteuning in onderwijs Jugo Mahirah is najaar 2012 begonnen aan een universitaire opleiding in Mataram en heeft deze opleiding in januari 2017 succesvol afgerond. Ze kan nu een baantje gaan zoeken in het onderwijs, als begeleidster van 'probleem'leerlingen.
Melani 05-2000 Ampenan SMK-vakopl. administratie, 1 jaar familie Geurts Melani is vanaf de 5e klas van de basisschool gesponsord. Na Junior Highschool heeft ze bijna 1 jaar van de vakopleiding administratieve richting volgemaakt. In april 2017 is Melani getrouwd en moest ze van school af. Leerlingen die getrouwd zijn mogen in Lombok op de standaard scholen geen SMK (vakopleiding) of SMA (Highschool) volgen.
Andi Jumadil 28-05- 1998 Ampenan SMK vak- opleiding elektronica   Andi heeft voorjaar 2017 de vakopleiding elektronica succesvol afgerond. Gedurende de laatste jaren van zijn opleiding heeft Andi meegeholpen met het project Zonne- panelen voor Lombok. Hij heeft veel installaties uitgevoerd en is nog steeds verantwoordelijk voor het onderhoud van deze installaties. Kort na het behalen van zijn diploma heeft Andi een baan gekregen bij Sheraton Hotel in Senggigi als leerling engineer.
Mahnun 08-2003 Ampenan SMP Junior Highschool, 1 jaar   Mahnun werd vanaf 2014 gesponsord. Ze is in juli 2017 op 13 jarige leeftijd getrouwd. Ze was toen net van de brugklas af. Helaas mogen gehuwde kinderen niet op school blijven. Mahnun is dus uit het project gegaan.
Zaldi 26-09- 1998 Ampenan SMA Highschool en duik- opleiding Fam. Geurts

Zaldi heeft in 2017 zijn SMA/Highschoolopleiding afgerond. Al tijdens die opleiding is hij begonnen aan een duikopleiding, mede ondersteund door Lombok Dive. Helaas was zijn inzet voor de duikopleiding niet voldoende om verder gesponsord te worden. Zaldi is eind 2017 uit het project gegaan, in de tussentijd heeft hij de duikopleiding tot en met Rescue Diver voltooid.

  Elsha  03-04-
2004
Kediri SD, t/m
kls 6
Fam. Coppus

Elsha is na de basisschool naar een mosliminternaat gegaan, waar ze middelbare school volgt. Omdat deze opleiding, en het internaatleven niet aansluit bij de idealen van Impian Anak, is Elsha uit het project gegaan.

  Zelvin  15-01-
2006
Kediri SD  

In 2017 is Zelvin verhuisd naar zijn vader. Voorheen woonde hij bij oma. Omdat er geen contact is met de vader, en Zelvin voor Impian Anak niet meer te volgen en te bereiken is, is hij eind 2017 uit het project gegaan.

  Oki  07-07-
1999
Peresak SMP, SMA,
SMK informatica
en BLK-horeca
Sjaak en Nancy

Oki heeft verschillende opleidingen afgerond en werkt nu in een restaurant in Meninting.

Zihan Hakiki 25-09-
2004
Kediri SD,
t/m klas6
 

Na het afronden van de basisschool heeft de familie van Zihan ervoor gekozen om Zihan verder te laten studeren op een religieus internaat.
Omdat we onderwijs op in deze vorm niet ondersteunen, is Zihan begin schooljaar 2018-2019 uit het project gegaan.

  Feri  2004 Peresak SD, 1e jaar SMP  

Feri is gesponsord tot en met schooljaar 2017-2018, SMP-1. In verband met tegenvallende schoolresultaten en gebrek aan motivatie, zowel van hemzelf als van zijn familie, is hij met ingang van schooljaar 2018-2019 uit het project gegaan.

  Rizki Azril  28-09-
2005
Peresak SD, t/m
klas 5
 

Rziki Azril is gesponsord tot en met schooljaar 2017-2018, SD5. In verband met tegenvallende schoolresultaten en gebrek aan motivatie, zowel van hemzelf als van zijn familie, is hij met ingang van schooljaar 2018-2019 uit het project gegaan.

Paris 2002 Sayang-Sayang SD, SMP fam. Geurts

Paris heeft, na het afronden van SMP, besloten Koranstudies te gaan doen op een internaat.
Omdat Impian Anak deze studie niet ondersteunt, is Paris in 2018 uit het project gegaan.

 

Deze site maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van uw bezoekerservaring