NederlandsEnglish

Links

orbis-europe.com Orbis System Solutions, ons SAP-IT-consultancy en webhosting bedrijf in Nederland.
lombokdiving.nl Duikschool Lombok Dive, de duikschool van Mohni in Senggigi. Deze duikschool wordt helemaal gerund door lokale mensen.

Lombok Adventure Club organiseert dagtochten en meerdaagse trekkings op Lombok, onder andere naar de vulkaan Rinjani. Lombok Adventure Club is een lokaal bedrijf. Jay en zijn medewerkers kennen de Lombokse natuur als geen ander!
bali-tours.nl Bali Tours, onze Balinese vriend Dewa en zijn zus Sri zijn Nederlandstalige gidsen op Bali. Zij kunnen uw hele Bali-rondreis regelen, maar ook dagtochten of excursies.
Hibbies.com is een mooie webwinkel met als motto Handel In Balans. Het assortiment bestaat uit mooie, grappige en handige produkten met als steekwoorden recycle en upcycle, duurzaamheid, milieu en fairtrade.
Een deel van de opbrengst van Hibbies.com gaat naar goede doelen, waar Impian Anak er één van is. De bijdrage van Hibbies.com komt ten goede van ons project ‘Zonnepanelen voor Lombok’.
Kanikerwataandoen Kanikerwataandoen?!, De stichting ‘Kan ik er wat aan doen?!’ is een groep enthousiaste mensen die een steentje probeert bij te dragen aan een betere wereld.

Uniglobe Bussiness Event Travel verzorgt zakenreizen, groepsreizen, maar ook individuele rondreizen op maat.
Als iemand tickets naar Java, Bali en Lombok laat adviseren/bemiddelen via Uniglobe, onder vermelding van 'Impian Anak' bij de aanvraag, dan doneert Uniglobe een derde van de advies- en bemiddelingsfee van een ticket aan Impian Anak.
proyekkampungloco.com Proyek Kampung Loco, project van onze vrienden Joep en Marijke in Kampung Loco, nabij Senggigi, met als doel het leven van de mensen in Loco te verbeteren, met name door de kinderen in staat te stellen onderwijs te volgen.
LombokCare biedt hulp en zorg aan hulpbehoevenden die in de maatschappij op het eiland Lombok een slechte kans hebben. Fitri, het zusje van 'Impian Anak-kind' Riska, krijgt wekelijks therapie in het opleidingscentrum van LombokCare. 
indonesie.startpagina.nl

Indonesië startpagina, hier vindt u heel veel informatie over Indonesië.

Lombok startpagina, hier vindt u specifieke informatie over Lombok

 

info@impian-anak.com - tel: +31 478 539091 - Bankrekening: NL77 KNAB 0205 9517 32 t.n.v. Stg. Impian Anak te Blitterswijck.             .